انبه

انبه

انبه یک میوه هسته دار خوراکی است که توسط درخت استوایی Mangifera indica تولید می شود. که اعتقاد بر این است که از منطقه بین شمال غربی میانمار، بنگلادش و شمال شرقی هند سرچشمه گرفته است.

M. indica از زمان های قدیم در آسیای جنوبی و جنوب شرقی کشت میشده است که منجر به تولید دو نوع رقم مدرن انبه می شود. “نوع هندی” و “نوع آسیای جنوب شرقی”. گونه‌های دیگر از جنس Mangifera نیز میوه‌های خوراکی تولید می‌کنند که «انبه» نیز نامیده می‌شود. که اکثریت آن‌ها در منطقه بومیان مالزی یافت می‌شوند.

در سراسر جهان، صدها رقم انبه وجود دارد. بسته به رقم، میوه انبه در اندازه، شکل، شیرینی، رنگ پوست و رنگ گوشت متفاوت است. که ممکن است زرد کم رنگ، طلایی، سبز یا نارنجی باشد.

انبه میوه ملی هند، پاکستان و فیلیپین است، در حالی که درخت انبه درخت ملی بنگلادش است.

 

انبه

توضیح کامل

درختان انبه به ارتفاع 30 تا 40 متر (98 تا 131 فوت) با شعاع تاج 10 تا 15 متر (33 تا 49 فوت) رشد می کنند. درختان عمر طولانی دارند، زیرا برخی از نمونه ها پس از 300 سال هنوز میوه می دهند.

در خاک عمیق، ریشه ریشه تا عمق 6 متری (20 فوتی) فرود می‌آید، با ریشه‌های تغذیه‌کننده فراوان و گسترده و ریشه‌های لنگر که عمیقاً در خاک نفوذ می‌کنند.

برگها همیشه سبز، متناوب، ساده، 15-35 سانتی متر (6-14 اینچ) طول و 6-16 سانتی متر (2+1⁄2-6+1⁄2 اینچ) پهن هستند. هنگامی که برگها جوان هستند نارنجی مایل به صورتی هستند که به سرعت به رنگ قرمز تیره و براق تغییر می کنند و سپس با بالغ شدن به سبز تیره تبدیل می شوند.

گل ها در خوشه های انتهایی به طول 10-40 سانتی متر (4-15 + 1⁄2 اینچ) تولید می شوند. هر گل کوچک و سفید با پنج گلبرگ به طول 5-10 میلی متر (3⁄16-3⁄8 اینچ)، با رایحه ملایم و شیرین است.

بیش از 500 نوع انبه شناخته شد.ه است، که بسیاری از آنها در تابستان می رسند. در حالی که برخی از آنها دوبرابر محصول می دهند. میوه از گلدهی تا رسید.ن آن چهار تا پنج ماه طول می کشد.

میوه رسید.ه از نظر اندازه، شکل، رنگ، شیرینی و کیفیت خورد.ن متفاوت است و دارای رنگ های مختلف زرد، نارنجی، قرمز یا سبز هستند.

انبه خشک

میوه دارای یک گودال مسطح و مستطیل است که می تواند روی سطح آن فیبری یا کرک دار باشد. و به راحتی از خمیر جدا نمی شود. میوه ها ممکن است تا حدودی گرد، بیضی شکل یا کلیه شکل باشند. که از 5 تا 25 سانتی متر (2 تا 10 اینچ) طول و از 140 گرم (5 اونس) تا 2 کیلوگرم (5 پوند) وزن در هر میوه متغیر است. پوست چرم مانند، مومی، صاف و معطر، با رنگ های مختلف از سبز تا زرد، زرد-نارنجی، زرد-قرمز، یا سرخ شد.ه با سایه های مختلف قرمز، بنفش، صورتی یا زرد در زمان رسید.ن کامل است.

انبه های دست نخورد.ه و رسید.ه بوی شیرین و صمغی متمایز می دهند. داخل گودال به ضخامت 1 تا 2 میلی متر (0.039-0.079 اینچ) آستر نازکی وجود دارد. که یک دانه را به طول 4-7 سانتی متر (1.6-2.8 اینچ) می پوشاند. انبه دانه های مقاومی دارد که از انجماد و خشک شدن دوام نمی آورد. درختان انبه به آسانی از دانه ها رشد می کنند و زمانی که دانه ها از میوه های بالغ به دست می آیند، موفقیت جوانه زنی بالاترین میزان است.

انبه